taurusLogo

Novosti

Nazad
Potpisan Ugovor o garantovanju kreditnog portfelja

Dana 21.02.2024. godine u prostorijama Garantnog fonda Republike Srpske potpisan je Ugovora o garantovanju kreditnog portfelja izmedju Garantog Fonda Republike Srpske i Mikrokreditnog društva „Taurus“ d.o.o. Banja Luka u iznosu od 500.000 KM.

g-fond

Krediti Mikrokreditnog društva „Taurus“ d.o.o. uz garanciju Garantnog fonda Republike Srpske namijenjeni su mikro preduzećima, poljoprivrednim gazdinstvima i preduzetnicima na teritoriji Republike Srpske.

„Ono što je važno naglasiti jeste to da potpisivanjem ovog Ugovora i plasiranjem kredita uz garanciju Garantnog fonda Republike Srpske, Mikrokreditno društvo „Taurus“ d.o.o. Banja Luka svojim klijentima može ponuditi maksimalne iznose kredita do 50.000 KM u skladu sa Zakonom o mikrokreditnim organizacijama Republike Srpske. Ovom kreditnom linijom povećani su iznosi, a smanjeni troškovi u odnosu na postojeći katalog kreditnih proizvoda.

Velika nam je čast da smo prvo mikrokreditno društvo koje je zaključilo ugovor sa Garantnim fondom Republike Srpske a.d. Banja Luka, gdje ćemo omogućiti našim klijentima pojednostavljen način kreditiranja uz poseban oblik garancije.

Radujemo se početku saradnje i nadamo se da će u budućnosti biti još ovakvih ili sličnih primjera saradnje.“ – izjavio je direktor Mikrokreditnog društva „Taurus“ Milorad Despotović.

Kako?

Kako do kredita?
Kreditni proizvodi

Kreditni proizvodi
Zahtjev za kredit

Zahtjev za kredit
Posaljite upit

Pošaljite upit
Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator